Resultaat 1–12 van de 72 resultaten wordt getoond

Aanbieding!

Bordspellen

Alcoholly

29.95

Gadgets

Barmat

9.95
15.95

Shot spellen

Battleshots

11.95

Bierspellen

Beer Dunk

12.95

Beerpong

Beerpong Bekers

12.95
11.95
Aanbieding!
37.95

Beerpong

Beerpong Tafel

84.95

Dobbelspellen

Bier dobbelspel

3.95

Bierspellen

Bier dobbelsteen XL

5.95

Gadgets

Bier Riem

12.95

Alle drankspellen kopen die jij je kan wensen

De enige winkel die alles heeft voor een avondje losgaan met jouw vrienden is drank-spellen.nl. Onze spelletjes liefhebbers achter de schermen zijn altijd bezig de leukste, grappigste en gekste drankspellen te verzamelen voor jou. Dus ben jij klaar voor een avondje zuipen? Kijk is even rustig rond want wij hebben wat je zoekt. Bij de categorie alle drankspellen vind jij onze gehele collectie.

Drankspelletjes voor studenten en voetbalteams

Tijdens onze studenten tijd hebben we gemerkt dat er gewoon een tekort is aan leuke spelletjes waarbij gedronken kan worden. De bekende spelletjes als Bussen, Kingsen en Mexen vervelen soms. Daarom zijn wij op zoek gegaan naar een assortiment aan drankspelletjes voor iedereen! Studenten staan erom bekend dat ze niet bang zijn een biertje meer of minder te drinken. Al onze spellen zijn daarom getest door deze groep met experts. Ook voetbalteams en voetbalkantines staan erom bekend een beruchte status te hebben qua drankgebruik. Menig voetbalteam zal zich dan ook kunnen vinden in ons assortiment aan drankspellen.

Drankspel mee op vakantie?

Gaan jullie dit jaar met een vriendengroep op vakantie? Dan neem jij natuurlijk geen monopoly of scrabble mee op vakantie. Verras je vrienden met een drankspel wat helemaal past bij jullie vrienden trip! Maak de mooiste en gekste herinneringen met de shot spellen, bierspellen, dobbelspellen, drankspellen met bord, Amerikaanse spellen en drankspellen met kaarten.

Een drankspel voor twee personen of meer!

Onze collectie drankspellen staat er vreemd genoeg om bekend mensen dronken te voeren. Daarom raden wij jullie aan leg deze momenten vast! Het effect van onze spelletjes is vaak dat mensen de volgende dag zijn vergeten hoe het was. Leg daarom je gekste momenten vast op beeld en laat ons weten hoe jij onze drankspellen hebt ervaren!

Elk weekend een ander drankspel kopen!

Drankspellen voor 2 personen of een drankspel voor 6 personen? Geen enkel probleem. Doordat wij een ruim assortiment hebben aan allerlei verschillende soorten spelletjes kan jij elk weekend een ander spel spelen! Bestel dus snel jouw drankspel dan ga jij een geweldig weekend tegemoet!