Resultaat 1–12 van de 19 resultaten wordt getoond

Bierspellen

Beer Dunk

12.95

Beerpong

Beerpong Bekers

12.95
21.95
11.95
Aanbieding!
37.95

Amerikaanse drankspellen

Bier snorkel dubbel

15.95
Aanbieding!

Amerikaanse drankspellen

Bier trechter

18.95

Amerikaanse drankspellen

Biersnorkel enkel

13.95
22.95

Bierspellen

Bierspuit

21.95
19.95

Kaartspellen

Dronken Kaartspel

15.95

Amerikaanse drankspellen bestel je hier!

Daar zijn ze de Amerikaanse drankspellen! Door de vele vraag naar Amerikaanse drankspellen heeft drank-spellen.nl speciaal voor jullie een aparte collectie Amerikaanse drankspellen samengesteld. Dat de Amerikanen goed zijn in een feestje geven is iedereen wel duidelijk. Ook lopen zij vaak voorop in drankspellen wanneer wij kijken naar Europa. Daarom zijn wij eens even de zee over gevlogen naar de Verenigde Staten. Het resultaat? De echte Amerikaanse drankspellen hier in Nederland te verkrijgen.

Beerpong? Dat is nu Bier Pong!

Het meest bekende Amerikaanse drankspel is inmiddels wel Beer Pong of zoals wij Nederlanders nu zeggen Bier Pong. Hoe dan ook, dit spel liegt er niet om, het is een knaller. Het spel Beer Pong is geliefds bij jong en oud. Het vereist dan ook concentratie, stabiliteit en helderheid in lichaam en geest. Dat laatste kan nog wel eens lastig worden na een paar biertjes. Beer Pong speel je normaal gesproken op een speciale Beer Pong tafel, maar kan ook anders opgelost worden. Kijk eens naar onze collectie bierspellen voor meerdere varianten van de Beer Pong game!

Amerikanen drinken veel bier! Wij ook!

De reden dat wij Nederlanders de Amerikaanse drankspellen zo leuk vinden is simpel. Nederlanders en Amerikanen hebben dezelfde liefde voor bier en drank. De Amerikanen staan dan ook bekend aan enorme feesten zoals Spring Break feesten, waarbij de drank niet aan te slepen is. Ook kennen wij allemaal wel de films zoals Project X of American Pie waar de feesten altijd uit de hand lopen. Nou kunnen wij Nederlanders er ook wat van en zijn wij natuurlijk allemaal gek op feestjes en spelletjes. Een keer wat anders dan een gewoon bordspel? Kijk eens naar onze drankspel bordspellen of drank kaartspellen.

Bestel de beerpong sets en red cups hier!

Met de zomer in aantocht is het weer mogelijk om lekker de tuin in te gaan en met elkaar te genieten van een feestje en barbecue. Wanneer deze barbecue erop zit begint het feest pas echt. Onze Amerikaanse drankspellen zijn ideaal om buiten in de tuin of camping te spelen. Daarnaast komen er de komende zomer alleen maar nieuw, gekke en leuke drankspellen bij. Houd onze website goed in de gaten, zo zorgen wij voor de nieuwste trends op het gebied van alle drankspellen.

Alle soorten Amerikaanse drankspellen en bierspellen!

Hebben wij nou een drankspel gemist? Heb jij ergens iets gezien wat wij niet hebben? Laat het ons weten. Doordat wij constant feedback krijgen van onze betrokken klanten zorgen wij ervoor dat de nieuwste drankspellen altijd te verkrijgen zijn op onze website! Dus heb jij een gaaf, nieuw drankspel gezien? Laat het ons weten en wij gaan ermee aan de slag.