Resultaat 1–12 van de 21 resultaten wordt getoond

Aanbieding!

Bordspellen

Alcoholly

29.95
15.95

Shot spellen

Battleshots

11.95
9.95
Aanbieding!

Kaartspellen

Bounce Pong

21.95

Bordspellen

Dammen drankspel

11.95
19.95
Aanbieding!

Bordspellen

Drankspel darten

14.95

Bordspellen

Drinkopoly

32.95

Bordspellen

Drinkopoly Secrets

31.95

Bordspellen

Het Drankspel

9.95
41.95

Drankspellen met bord? Bestel jouw drank bord spellen hier!

Spellen zijn al jaren niet meer weg te denken bij ons Nederlanders. Wie heeft er thuis nou geen monopoly of mens erger je niet liggen? Waarschijnlijk iedereen wel. Een bordspel is dan ook leuk om met vrienden of familie te spelen. Maar wist je dat er ook heel veel leuke drankspelletjes zijn op bord? Drank-spellen.nl heeft speciaal voor jullie feestbeesten een ruim assortiment aan leuke drankspellen met bord samengesteld.

Drank bordspellen voor op jouw feestje!

Het is bijna weekend en jij gaat met jouw vrienden, mede studenten of teamgenoten een drankje drinken. Dan is het natuurlijk leuk om een spel te spelen wat daarbij past. Drank-spellen.nl heeft enorm veel leuke drank spelletjes op bord. Ben je dus toe aan een gezellig avondje zuipen? Dan hebben wij vast een bordspel wat jou en je vrienden een kater bezorgt.

Speel jij samen met je partner of met een groep?

Het mooie aan de drankspellen met bord is dat deze vaak erg makkelijk te spelen zijn. Of jij nou met zijn tweeën een avondje drank plezier wilt hebben of met een groep vrienden. De meeste bordspelletjes van drank-spellen.nl zijn gemakkelijk met 2 of meer personen te spelen. Zo kan jij met je partner een van onze leuke drankspelletjes spelen maar ook met jouw voetbalteam. Hoe dan ook, met de spellen heb je gegarandeerd plezier op jouw feest, fuifje en party! Mocht je nou op zoek zijn naar meerdere soorten drankspellen check dan eens de volgende drankspellen:

Een drankspel met bord bestel je eenvoudig online!

Of jij nou op zoek bent naar het mens erger je niet drankspel, het ganzenbord drankspel of andere leuke bordspellen. Je bestelt het nu allemaal makkelijk en eenvoudig op drank-spellen.nl. Met een magazijn in Nederland kunnen wij jouw drank bord spel altijd snel bezorgen. Bestel dus snel en zo heb jij voor het weekend jouw drankspellen nog in huis!