Toont alle 10 resultaten

Dobbelspellen

Bier dobbelspel

3.95

Bierspellen

Bier dobbelsteen XL

5.95
Aanbieding!

Dobbelspellen

Bierspel dobbelen

2.95

Dobbelspellen

Dobbelstenen

3.95
3.95

Bordspellen

Drinkopoly

32.95
18.95
Aanbieding!
14.95

Shot spellen

Shot Slam!

9.95
Aanbieding!
Uitverkocht

Dobbelspellen

Shut the box

13.95

Drankspellen met dobbelstenen

Drankspellen met dobbelstenen zijn altijd een succes op ieder feestje. Naast het gebruik van kaarten bij drankspellen worden dobbelstenen maar al te vaak gebruikt. Er zijn natuurlijk tal van leuke dobbelspellen waarbij je slechts een aantal dobbelstenen nodig hebt. Wie kent bijvoorbeeld niet het populaire drankspelletje Mexen, ook wel Mexicaantje genoemd. Naast de bekende en populaire dobbel drankspellen heeft drank-spellen.nl nog veel meer leuke spellen. Een ruim assortiment aan uitdagende en grappige drankspelletjes met dobbelstenen vind jij hier! Met slechts een aantal dobbelstenen kan jij een leuke avond hebben. Alleen de volgende ochtend ook nog zo leuk? Drank-spellen.nl is de specialist op het gebied van katers!

Verschillende uitdagende drankspellen!

Op zoek naar een beetje spanning in jouw weekend? Met een ruime keuze aan verschillende uitdagende drankspellen helpen wij jou op weg! Drank-spellen.nl is de plek voor al jouw drankspellen, en mis jij een leuk spel op onze website? Let us know! Want wij doen altijd ons best de nieuwste en leukste drankspellen op voorraad te hebben. Zo breidden wij ons assortiment het hele jaar door uit. En alle spelletjes zijn natuurlijk getest door onszelf, zo weten wij zeker dat jij een goede kater overhoudt. Om het zo overzichtelijk mogelijk te houden, hebben wij al onze drankspelletjes ingedeeld in categorieën. Zo ontdek jij misschien ook een leuk spel op bijvoorbeeld:

Naast de bekende drankspellen proberen wij jullie altijd een nieuw aanbod van leuke games aan te bieden!

De echte dobbel drankspellen op jouw feest!

Onze dobbel drankspellen zijn erg verschillend en elke bedoelt voor een ander drankspel. Zo zijn er gewone dobbelstenen in verschillende kleuren, hiermee kan jij de bekende dobbelspellen spelen. Ook zijn er speciale drank dobbelstenen, deze zijn alleen bedoeld voor een specifiek drankspel. Ben jij benieuwd naar deze dobbelstenen? Wij waarschuwen alvast, sla genoeg bier, wijn en shots in want het wordt een heftige avond!

Drank-spellen staat voor gezelligheid

Dat onze spellen te maken hebben met drank betekend niet dat iedereen alcoholische dranken hoeft te drinken. Jij kan de meeste drankspelletjes ook zonder drankspellen. Wij begrijpen maar al te goed dat er soms ook met mate gedronken moet worden. De meeste spellen zijn daarom ook prima te spelen zonder een alcoholische versnapering. Al onze spellen zijn met name voor een gezellige tijd met je partner, vrienden of familie.