Fuck the dealer – drankspel

Fuck the dealer is een echte klassieker onder de drankspellen! Fuck the dealer is een kaartspel is over komen waaien uit Engeland, en is binnen no time een echte topper geworden in Nederland. Wat heb je nodig hebt voor dit spel en hoe je het speelt lees je hier!

Wat heb je nodig voor dit drankspel?

  • Een pakje spelkaarten
  • Veel drank (bier, wijn of sterke drank)
  • Minimaal 2 spelers

Laten we drinken en veel!

Oké, wanneer iedereen er klaar voor is kunnen we gaan beginnen. Een willekeurige speler wordt als eerste uitgekozen om te starten als de ”dealer”. De dealer houd het dek met spelkaarten vast en begint bij de eerste speler rechts naast hem. De speler gokt wat de bovenste kaart is van de dealer, deze kan variëren van de 2 tot een A’s.

Heeft de speler de kaart goed geraden?

Ja, dan drinkt de dealer 5 slokken van zijn drankje.

Nee, dan moet de dealer aangeven of de bovenste kaart hoger of lager is dan het getal wat de speler gokte.

Heeft de speler de kaart in tweede instantie goed geraden?

Ja, de dealer moet voor straf 3 slokken van zijn drankje drinken.

Nee, de dealer heeft de speler uitgespeeld, de speler drinkt het verschil tussen de gegokte kaart en de werkelijke kaart.

Shop onze toffe drankspellen direct mee!

TIP: Nog sneller drinken? Gebruik de bierspuit!

21.95
Aanbieding!
9.95
Aanbieding!
37.95

Voorbeeld: De speler gokt in eerste instantie dat de kaart een 8 is, de dealer kijkt onder de kaart en geeft aan dat de kaart lager is dan een 8. De speler gokt opnieuw en gokt op een 6. De dealer draait nu de kaart open en het blijkt een 2 te zijn. De speler moet nu het verschil drinken, 6 minus 2 is dus 4 slokken voor de speler. De dealer gaat nu door naar de volgende speler, wanneer hij drie spelers achter elkaar kapot speelt is hij dealer af. De speler rechts naast hem neemt het dek spelkaarten over en herhaalt het spel.

Drie keer goed? Wisselen van dealer!

Heeft de dealer drie spelers achter elkaar uitgespeeld? Heel goed! De dealer mag het dek kaarten doorgeven aan de speler rechts naast hem. Ook deze speler moet opnieuw drie speler achter elkaar uitspelen. Wanneer dit is gelukt gaat de stapel met kaarten door naar de speler rechts van hem enzovoorts.

Op zoek naar nog meer leuke drankspellen? Check onze drankspellen shop voor nog veel meer leuke spellen!