Stress pong spelregels en spelverloop

Stress pong ook wel rage cage in het buiteland genoemd is een gaaf en snel drankspel dat steeds populairder wordt in Nederland. Het enige wat je nodig hebt zijn 4 deelnemers, een ruime tafel, Amerikaanse beker cups, en twee pingpongballetjes. Het doel is om de bal in je eigen beker te stuiteren zodat je steeds sneller bent dan je medespelers. Uiteindelijk is het doel zo min mogelijk te drinken tijdens dit spel, de verliezer (laatste cup in dit spel) mag de ‘konings at’ opdrinken. Enjoy! Liever een stuiterspel kopen? Ons populaire Bounce pong is dan echt iets voor jou!

Wat heb je nodig voor een potje rage cage?

Stress pong is een gemakkelijk spel waarbij je weinig spullen nodig hebt.

  1. Een tafel die groot genoeg is voor het aantal spelers
  2. Minimaal 4 deelnemers
  3. Amerikaanse cups
  4. Twee pingpongballetjes
  5. Genoeg bier of wijn

Nu kunnen we beginnen!

Unieke drankspellen kopen?

Kaartspellen

SLEMP

16.95

Shot spellen

Voetbal drankspel

15.95
18.95

Shot spellen

Ring Toss Drankspel

14.95

Stress pong uitleg

Zet een groot aantal cups neer in het midden van de tafel, maar bewaar 2 cups om mee te spelen. De hoeveelheid mag je zelf bepalen, des te meer cups je neerzet des te langer het duurt en uiteindelijk hoe moeilijker het wordt. Vul het gekozen aantal cups met een laagje bier (of wijn), ongeveer 1 slok, de middelste cup is de ‘konings at’ en deze giet je vol.

Nu zijn we klaar om te starten! Bepaal onderling wie er begint. De twee die starten pakken allebei een beker, tikken de beker leeg en beginnen met stress pong. Het doel van het spel is je beerpong balletje zo snel mogelijk in je eigen cup te stuiteren. Zet je cup dus voor je neer en stuiter de pingpong bal in je eigen beker. Lukt je dit in een keer dan mag je de beker bij een willekeurige speler neer zetten. Moet je er vaker over doen dan schuif je de cup door naar degene links van je (met de klok mee).

Is degene links naast jou nog bezig met ‘stuiteren’ dan plaats je jouw cup in die van de persoon na jou. Deze persoon schuift zijn stapel nu door naar links, pakt een gevulde beker met drank, drinkt deze op en gaat verder met stuiteren. Uiteindelijk blijft er één cup over, ‘de konings at’, degene die de laatste ronde andermans cup in zijn beker krijgt heeft verloren en moet deze atten.

Stress pong tips

  • Stuiter je in één keer raak, plaats jouw cup dan direct achter degene die op dat moment aan het stuiteren is, zo voer je de druk op.
  • Probeer een droog deel op de tafel te vinden om te stuiteren, of maak snel een stukje droog. Dit maakt het een stuk makkelijker.
  • Blijf geconcentreerd, het spel gaat steeds sneller. Voor je het weet verlies je een aantal rondes achter elkaar.
  • Neem je tijd voor je eerste stuiter, in één keer raak zorgt voor extra druk bij je tegenstanders en geeft jezelf meer tijd.

Stress pong video

Benieuwd hoe dit spel er aan toe gaat? Bekijk dan onderstaande video waarin precies wordt uitgelegd hoe het spel werkt. Rage cage of stress pong is een ideaal spel en is met veel mensen te spelen. Super leuk op een verjaardag, bedrijfsfeestje of uit de hand gelopen borrel. Enjoy!

Vind je dit nou een fantastisch spel? Dan is ons populaire stuiterspel ook echt iets voor jou. Gooi 4 op een rij zorgt ervoor dat je net zo fanatiek aan het gooien bent als met stress pong. Heb je nou nog een leuk idee voor op onze site dan mag je altijd contact met ons op nemen en wie weet plaatsen wij dit net als stress pong online.