De top 10 leukste drankspellen!

Met een grote hoeveelheid aan drankspellen in ons assortiment is het soms lastig kiezen welk drankspel nou echt het leukste is. Daarom hebben wij als Drank-spellen.nl onze eigen top 10 drankspellen samengesteld voor dit jaar. Wij hebben de spellen geselecteerd op basis van humor, uitdaging, originaliteit en natuurlijk hoe dronken je er van wordt! Laat je dus adviseren door de professionals van Drank-spellen.nl!

Dit is onze lijst met top 10 leukste drankspellen:

  1. Beerpong
  2. Alcoholly
  3. Estafette pong
  4. Kingsen
  5. Groggy
  6. Jenga drankspel
  7. Bounce Pong
  8. Bussen
  9. Shot Muur
  10. Drinkopoly

 

De leukste drankspelletjes van Drank-spellen.nl

Nummer 1: Beerpong

Misschien wat makkelijk maar we kunnen niet anders, beerpong is toch wel het favoriete spel van ons allemaal en daarom onze nummer 1 van de top 10 leukste drankspellen. Bij beerpong wordt er samen gespeeld in teams, is er uitdaging en wordt er toch behoorlijk stevig gedronken. Koop dus snel een beerpong tafel en start je eigen toernooi met familie en vrienden!

Nummer 2: Alcoholly

Alcoholly? Yes! De naam zegt al genoeg, je hoeft bij dit spel niet bang te zijn dat je nuchter de finish haalt. Omdat er zoveel verschillende leuke en uitdagende opdrachten in dit spel zitten zijn wij er erg fan van! Je beleeft echt een hilarische avond met veel verscheidenheid en veel, heel veel drank! Durf jij nog?

Aanbieding!

Bordspellen

Alcoholly

29.95

Nummer 3: Estafette pong

Dit is echt onze favoriet wanneer je met een groep vrienden bent, een groep van minimaal 8 personen. Verdeel de groep in tweeen en ga tegenover elkaar staan, allen met een Red Cup gevuld met bier. Drink in estafette je beker leeg en flip de cup op de kop. Gelukt? Dan mag je medespeler verder. Het team wat als eerste de estafette voltooid wint! Een echte aanrader als je houdt van uitdaging en competitie in teams.

Nummer 4: Kingsen

Bij elke Nederlander wel bekend, het drankspel Kingsen. Je hebt alleen een pakje kaarten nodig en de regels zijn makkelijk aan te passen naar wat jij zelf wilt. Leuk om aan de tafel te spelen met je vrienden en je kan zelf kiezen of je hierbij veel of weinig gaat drinken. Een lekker makkelijk en flexibel spelletje waarbij wij alvast wat regels voor jou op een rij hebben gezet, lees het hier bij onze Kingsen spelregels.

Nummer 5: Groggy

Een spel bedacht en ontworpen door twee Nederlandse jongens met een voorliefde voor drank en spellen. Groggy zit vol met enorm veel grappige, leuke en spannende speelkaarten waarbij mini games en uitdagingen elkaar afwisselen. Het spel blijft boeiend en grappig, daag man en vrouw uit in dit kaartspel met veel drank!

Aanbieding!

Kaartspellen

Groggy

18.95

Nummer 6: Jenga Drankspel

Wie kent het niet? Jenga wordt nog altijd gespeeld door jong en oud. Een concentratiespel wat vraagt om een vaste hand. Maar om er iets meer druk op te leggen voor onze drankspellen liefhebbers, is er nu Jenga als drankspel. Elk blokje van de toren heeft een aparte opdracht wat iets te maken heeft met drank. Gooi jij de toren om? Dan verlies je het spel en moet jij het verliezers shotje nemen. Hoe meer je drinkt, hoe lastiger dit spel wordt!

Amerikaanse drankspellen

Jenga drankspel

Nummer 7: Bounce Pong

Bounce Pong is bij de meesten van ons vrij onbekend. Bounce Pong is een variatie op beerpong, en zeker leuk om voor de afwisseling eens te spelen. Bij Bounce Pong neem jij het op tegen andere spelers, ieder pakt een kaartje en hierop wordt een patroon afgebeeld, probeer zo snel mogelijk met jouw kleur ballen het patroon in het rek te stuiteren en ga door! Wanneer de tijd op is wordt bekeken wie de meeste kaarten heeft verzameld en deze speler wint!

Aanbieding!

Kaartspellen

Bounce Pong

21.95

Nummer 8: Bussen

Natuurlijk mag het drankspel Bussen niet ontbreken in onze lijst van de top 10 leukste drankspellen. Het voordeel van Bussen is dat je alleen een pakje kaarten nodig hebt voor dit spel (wij raden je natuurlijk de waterafstotende kaarten aan). Bussen is daarnaast in teams te spelen, individueel en in grotere groepen, perfect voor een avondje zuipen met je vrienden! Natuurlijk hebben wij van Drank-spellen.nl zo onze eigen regels verbonden aan dit spel om het net nog wat leuker te maken. Benieuwd naar de spelregels van Bussen? Check het snel!

5.95

Nummer 9: De Shot Muur

Simpel, spannend, snel en uitdagend. Wat wil je nog meer? Dit spel is een perfecte binnenkomer op feestjes. Vul alle shot glaasjes met verschillende soorten drank, geef elke speler een muntje en laat ze deze blind de muur in gooien. Op de plek waar jouw muntje valt moet jij het bijbehorende shotje opdrinken. Gewoon lekker beginnen met de Shot muur!

Aanbieding!

Bordspellen

Shot muur

14.95

Nummer 10: Drinkopoly

De naam doet al wat vermoeden, drinken en monopoly, Drinkopoly een perfecte combinatie toch? Monopoly wordt al jarenlang wereldwijd gespeeld maar nu is er ook een drankspel variant van ontstaan. Wie bereikt als eerste de finish? Onderweg zijn er veel hindernissen met vele verschillende opdrachten waarbij jouw lever goed wordt getest. De vraag is, houdt jij het wel tot het einde vol of moet je voortijdig afhaken? Dit spel is namelijk niet voor de beginners. Nodig je vrienden uit, klap het bord open en succes!

Bordspellen

Drinkopoly

32.95

Natuurlijk zijn er nog veel meer leuke drankspellen, neem daarvoor eens een kijkje in onze shop en laat je verbazen. Mis jij nou toch een drankspel wat echt in deze lijst moet komen te staan? Wij horen dan natuurlijk graag!