Een drankspel voor 2 personen nodig vanavond? Wij helpen je op weg! Bij drank-spellen.nl hebben we de leukste drankspellen voor 2 personen op een rijtje gezet. Geen saaie avond meer op de bank met jouw partner of vriend(in).  Gezelligheid en plezier is gegarandeerd met de leukste drankspelletjes lijst voor twee personen van Drank-spellen.nl.

De leukste drankspellen voor 2 personen

Onze lijst met de leukste drankspelletjes voor 2 personen vind je hier:

  1. Shot Roulette
  2. Ring Toss Drankspel
  3. Mexen met dobbelstenen
  4. Jenga met een twist
  5. Bounce Pong
  6. Groggy
  7. Keihard Zuipen Drankspel
  8. Shot Pong
  9. Dammen drankspel

Drankspel twee personen

Want het perfecte drankspel voor twee personen is altijd Plezier en Gezelligheid. Drankspellen zijn een geweldige manier om plezier te hebben en te genieten van elkaars gezelschap, vooral wanneer je met z’n tweeën bent. Of het nu gaat om een romantische avond met je partner of gewoon een gezellige avond met een goede vriend of vriendin, een drankspel voor twee personen kan de sfeer direct opwarmen. In dit artikel zullen we enkele leuke drankspellen bespreken die speciaal zijn gemaakt voor 2 personen, geen saaie avond meet op de bank, jullie gaan een drankspel spelen! 

#1. Shot Roulette**

Een klassieker onder de drankspellen is Shot Glass Roulette. Deze set bevat een prachtige roulette en 16 genummerde shotglazen. Het idee is simpel: draai aan de roulette en zie op welk nummer het balletje landt. Het overeenkomstige nummer correspondeert met een shotglas dat je moet leegdrinken. Het is een geweldige manier om wat spanning en opwinding toe te voegen aan jullie avond.

Shot spellen

Roulette shots

16.95

#2. Ring Toss Drankspel**

Ring Toss is een bekend drankspel dat uitstekend geschikt is voor twee personen. Het Ring Toss spel bevat alles wat jij nodig hebt, inclusief gedetailleerde instructies voor het spel. Bij Ring Toss probeer je jouw ring om het haakje te werpen en daarmee zoveel mogelijk punten te scoren. Scoor jij de meeste punten? Dan win je van jouw tegenspeler en moet deze een shotje drinken!

#3. Mexen met dobbelstenen**

Een eenvoudig maar leuk drankspel met dobbelstenen en perfect voor twee personen. Het Mexen van drank-spellen.nl kent zijn eigen regels en zorgt zeker voor plezier en gezelligheid. Het enige wat je nodig hebt zijn twee dobbelstenen en een lading drank. Lees hier meer over de spelregels van Mexen.

4. Jenga met een Twist**

Jenga is altijd een spannend gezelschapsspel geweest, maar met het Drankspel Jenga van drank-spellen.nl wordt het nog leuker. Elk blok heeft een opdracht geschreven, zoals “Drink 2 slokken” of “Kies een nieuwe regel.” Terwijl je de toren opbouwt, bouw je ook de spanning op, want niemand wil degene zijn die het laatste blok wegneemt! Jenga is verkozen tot één van de leukste drankspellen voor 2 personen door onze fans! 

Amerikaanse drankspellen

Jenga drankspel

5. Bounce Pong**

Deze mag echt niet onbreken in onze lijst met de leukste drankspellen voor 2 personen. Bounce Pong is een nog vrij onbekend spel in Nederland maar een grote hit in Amerika! Snelheid en spanning is gegarandeerd tijdens dit spel. Pak tegelijkertijd een kaart van de stapel en stuiter jouw balletjes in het juiste figuur. Een snellere variant van beerpong en uitermate geschikt voor 2 personen. Probeer dit nieuwe drankspel eens!

Aanbieding!

Kaartspellen

Bounce Pong

21.95

6. Groggy**

Groggy staat bekend om hun pakkende slogan ‘het drankspel voor grote spelers’ en dat klopt! Groggy is perfect voor 2 personen en daarom een aanvulling in deze lijst. Bij het drankspel Groggy wordt telkens een kaart getrokken met een leuke vraag of gekke opdracht. Daag elkaar uit en beleef een hilarische avond samen met dit kaartspel. 

Aanbieding!

Kaartspellen

Groggy

18.95

7. Keihard Zuipen Drankspel**

Een leuk en wisselend drankspel bomvol te gekke opdrachten. Dit is een perfect bierspel. Geen zin in een saai avondje op de bank? Dan heb jij dit drankspel nodig. Het Keihard Zuipen Drankspel is een kaartspel met vele verschillende drank opdrachten. Beleef samen hilarische momenten met een goede dosis drank! 

15.95

8. Shot Pong**

Een kleinere versie van beerpong en dus perfect voor twee personen. Shot Pong speel je op dezelfde manier als beerpong maar dan in het klein. Dit speelveld past makkelijk op de tafel en je vervangt de grote bekers bier door kleine shot glaasjes. Dit wordt een competitief spelletje, kom maar op! 

Beerpong

Shot Pong

12.95

9.  Dammen drankspel**

Dammen saai? Nu niet meer! Iedereen kent het bordspelletje dammen van vroeger wel, wij hebben het alleen wat spannender gemaakt. De damstenen zijn vervangen door kleine shot cups vol drank. Het wordt een spannende avond samen met dammen drankspel.

Een drankspel voor twee personen kan jullie avond speciaal maken, vol gelach en goede herinneringen. De producten van drank-spellen.nl bieden een geweldige selectie om uit te kiezen en zullen zeker bijdragen aan jullie plezierige avond. Onthoud altijd om verantwoordelijk te drinken en binnen je grenzen te blijven. Geniet van het spel en geniet van elkaars gezelschap!

Dus, waar wacht je nog op? Haal een van deze geweldige drankspellen voor 2 personen in huis en beleef een onvergetelijke avond met je partner of vriend(in)!