Resultaat 1–12 van de 16 resultaten wordt getoond

Uitverkocht

Kaartspellen

Bier! Het Kaartspel

14.95
Aanbieding!

Kaartspellen

Bounce Pong

21.95

Kaartspellen

Denken en Tanken

19.95
19.95

Bordspellen

Drinkopoly

32.95

Bordspellen

Drinkopoly Secrets

31.95

Kaartspellen

Dronken Kaartspel

15.95
6.95
Aanbieding!

Kaartspellen

Groggy

18.95
15.95

Kaartspellen

Kingsen Kaartspel

9.95
Uitverkocht

Kaartspellen

Panja drankspel

17.95

Drankspelletjes met kaarten

Wil je het volgende feestje nog bruisender maken? Probeer dan eens de leuke drankspelletjes met kaarten! Ontdek bij Drank-spellen.nl een ruim assortiment aan leuke en grappige kaartspellen. Je vindt gegarandeerd een kaartspel dat bij je past. Ga jij voor een doldwaze verjaardag of kies je voor een gezellig samenzijn van 2 personen? Er is voor iedere gelegenheid én elk budget een optie. Dus kies je spel, pak je favoriete drankje en geniet van een succesvolle avond!

Een leuk drankspel met kaarten

Wist je dat er wel honderden leuke drankspellen met kaarten zijn? Maak je geen zorgen! Drank-spellen.nl heeft de beste kaartspellen speciaal voor je geselecteerd, zodat jij je kan richten op een onvergetelijke avond. Zo kun je niet alleen uit het welbekende juffen en bussen kaartspel kiezen, maar ook uit kaarten die onverwachte vragen met opdrachten hebben. Kies bijvoorbeeld voor bekende drankspelletjes met opdrachten, zoals Drinkopoly, Panja en Rumble Pit. Ideaal voor een avondje zuipen. Oftewel, heb je even geen zin meer in die saaie kringgesprekken? Dan zijn de avontuurlijke kaartspellen echt iets voor jou.

Voor wie zijn drankspellen met kaarten geschikt?

Drankspellen met kaarten zijn ideaal voor iedereen die spelletjes met alcohol en drank wil combineren. Want wie zegt dat kaartspelletjes met drank alleen voor studenten zijn? Of je nu op een studentenfeest bent, een borreltje bij vrienden en familie doet of met twee personen een biertje drinkt, deze gezelligheid is voor iedereen. Ook kun je kiezen uit hoogwaardige kaartspellen en diverse kleurvariaties, zoals gouden en zwarte kaarten. Daarnaast vind je bij Drank-spellen.nl unieke spelkaarten waarop je kan morsen, omdat deze van een speciale plastic coating zijn voorzien. Als je dus onhandige vrienden hebt die weleens een glas bier omstoten, vanaf nu maakt dat niet meer uit.

Welk drankspel met kaarten voor 2 personen?

Soms wil je meer dan alleen een biertje drinken. Waarom niet een sfeervol drankspel met kaarten voor 2 personen doen? En dit kan al heel eenvoudig en snel. Want als je denkt dat een kaartspel alleen voor grotere groepen is, raad dan nog eens! Er zijn wel tientallen voorbeelden op te noemen. Zo zijn Stier zoekt Bier, Drinkopoly Secrects en Denken en tanken een perfecte keuze voor 2 personen. Heb je intiemer bezoek en wil je graag iemand beter leren kennen? Overweeg dan het spel Groggy. Door middel van avontuurlijke vragen en opdrachten leer je pas écht iemand kennen. Even weer eens wat anders dan een standaard date.

Een drankspel maken met kaarten

Vind je het toch leuker om je eigen drankspel met kaarten te maken? Dit kan al heel eenvoudig en snel. Het enige dat je nodig hebt, is een setje kaarten, wat alcohol en een beetje creativiteit. En natuurlijk wat vrienden om het spel te spelen. Heb je even geen inspiratie? Bedenk het spel dan samen met je vrienden of lees de spelregels van de kaartspellen nog even door. Je kan natuurlijk ook variaties op bestaande drankspellen met kaarten, door andere spelregels te bedenken. Denk bijvoorbeeld aan een ‘eigen versie’ van Kingsen.

Drankspel met opdrachten

De combi tussen een drankspel met kaarten en opdrachten is snel gemaakt. Drank-spellen.nl heeft een ruim assortiment in leuke drankspellen met allerlei leuke opdrachten. Een drankspel met opdrachten zorgt ervoor dat je elkaar uitdaagt om bijvoorbeeld een drankje of biertje snel leeg te drinken. Een opdracht staat vaak vermeld op een speelkaart, kijk bijvoorbeeld naar Alcoholly en Drinkopoly. Dit zijn leuke spellen waarbij op elk kaartje een andere opdracht staat die jij moet uitvoeren. Koop een drankspel met opdrachten bij Drank-spellen.nl en maak van ieder feestje een succes.