Verzenden

Voor de verzending rekent drank-spellen.nl €5.95 voor bestelling onder de €50 bestelwaarde, vanaf €50 of meer zijn de verzenkosten gratis!

Voor België geldt dat het verzendtarief €9.95 bedraagt, boven de €50 zijn bestellingen naar België gratis.

Bestellingen geplaatst op werkdagen voor 18:00u worden dezelfde dag nog verzonden vanuit ons magazijn in Nederland en zijn vaak al de volgende dag in huis!

Retourbeleid

Drank-spellen.nl staat achter haar producten en zorgt mede door uitstekende productomschrijvingen en productfoto’s dat het juiste product besteld kan worden. Hierdoor zijn de retourkosten voor eigen rekening.

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Enkel de kosten voor verzending en retour zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en- indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden.

Naar het contactformulier

Stap 2

Voor de verzending kunt u een vervoerder naar uw eigen keuze kiezen. Let er op dat u het Track&Trace bewijs goed bewaard in geval van verlies door de transport maatschappij. U kunt uw bestelling retourneren naar het onderstaande adres:

Retouren Drank-spellen.nl

Industrieweg 40

8061RB – Hasselt